• Начало
  Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
 • Категории
  Категории Показва списък с категории от тази статия.
 • Етикети
  Етикети Показва списък с етикети, които са ползвани в тази статия.
 • Вход
  Вход форма за вход

"Клиентите ни оценяват нашата компетентност и корекност" - интервю с Филип Манев, управител на Филанел Логистик

Публикувано от на в категория Новини
"Клиентите ни оценяват нашата компетентност и корекност" - интервю с Филип Манев, управител на Филанел Логистик

Предлагаме ви интервю с Филип Манев (Filip Manev), управител на фирма Филанел Логистик - фирма за международен транспорт и групажни превози. Разговора можете да откриете в актуалния брой на списание "Агробио Техника".

Филанел Логистик е със седалище град Пазарджик и основна дейност международен транспорт и логистика на цели и групажни пратки от и за Европа.
Дружеството има добри позиции на пазара на международни превози на стоки и товари. То разполага със собствени товарни автомобили и е сред активните международни превозвачи в Пазарджик и регион Пловдив.
Филанел Логистик има изградени делови отношения както с български, така и с чуждестранни фирми – вносители, изностители и посредници, като около 80% от тях са постоянни.
Фирмата разполага със седем декара собствена база, на територията на която са изгрдаени склад от 200 кв.м, автомивка и сервиз за монтаж на гуми.

Какви са предимствата на Филанел Логистик?

Съществено предимоство на фирмата е предлагането на редовни групажни линии. Клиентите знаят и разчитат на това – всяка събота от базата на Филанел Логистик в Пазарджик тръгват камиони към Чехия, Австрия, Германия, Холандия, Франция и Белгия. Когато влязат в Германия, автомобилите поемат в 4 посоки – район Кьолн, Франкфурт, Берлин, а част от тях отиват за Белгия и Холандия. Така клиентите спокойно могат да планират навременното доставяне на стоката до своите контрагенти.
Почти всеки един ден от седмицата фирмата ни разполага с камиони в Европа, които могат да поемат и обратно товари към България.
Задачата на логистичния екип на фирмата е да определят курса по такъв начин, че стоките да пристигнат в правилното време в разлиучни точки.
Разполагаме със CRM система, която ни помага да поддържаме ефективна комуникация си с нашите клиенти и да можем по-бързо да отреагираме на техните желания.
Екипът ни е изграден от професионални и ангажирани кадри, с дългогодишен опит в отрасъла. Качеството на предлаганата услуга гарантираме чрез системно повишаване на квалификацията на нашите служители и спазването на международно отвърдени стандарти.
Работещите във Филанел Логистик не са просто служтели, а партньори и сътрудници. Когато на някого се постави задача, той трябва да поеме ангажиментите към клиента и към превозваната стока.
Залагам на служители и тяхната лояност и не спирам да инвестирам в обучението и мотивацията им. По този начин предлагаме качествена услуга, чрез която увеличаваме броя на потенциалните клиенти и поръчки.
През настоящата година Филанел Логистик направи сериозна инвестиция за увеличаване на автопарка.

И за финал какви са вашите стремежи и желания в работата?

Искам да покажа другата страна на бизнеса – как той може да бъде положителен, ефективен и усмихнат. Пожелавам си да предам позитивната енергия, която нося и на нашите партньори.

Адрес за обратна връзка за статията

Имате ли нужда от допълнителна информация? Не се безпокойте да ни потърсите!