Кои сме ние?

Транспортна фирма "Филанел Логистик" ЕООД е компания със седалище в гр. Пазарджик, ул. Заводска 2. Основната й дейност е международен транспорт на товари, логистика и други специализирани услуги. Приоритетно извършва превози от и до страните в Европа. Фирма "Филанел Логистик" непрекъснато разширява дейността си, специализирайки в превоз на групажни товари.

Понастоящем дружеството има добри позиции на пазара на международни превози на стоки и товари. Разполага със собствени товарни автомобили и е сред активните международни превозвачи в Пазарджик и Пловдив област. На този етап от развитието си компанията е успяла да наложи името и репутацията си на добър бизнес партньор. "Филанел Логистик" ЕООД има изградени делови отношения както с български, така и с чуждестранни фирми - вносители, износители и посредници, като около 80% от клиентите, с които работи, са постоянни.

 

 • 2005

  Стартира дейността на фирмата!

  През 2005 година фирма Филанел Логистик стартира своята дейност в сферата на международния транспорт и логистика, с основно направление групажни превози.

 • 2007

  Утвърждаване като коректна фирма

  Със своята професионална отдаденост и коректно отношение към клиентите си, фирма Филанел Логистик се доказва като лоялен партньор.

 • 2008

  Разрастване на автопарка

  През 2008 година, заради многократно увеличения обем на заявки и тяхното изпълнение, фирма Филанел Логистик обновява и разширява своя автопарк, съобразен с всички евростандарти .

 • 2009

  Затвърждаване на цели и услуги за цяла Еропа

  Натрупания професионален опит и отдаденост на екипа на фирмата и правилно взети мениджърски решения налагат името Филанел Логистик като етикет за качествени и коректни групажни превози, за цяла Европа.

 • 2017

  Filanel Logistik - твоите групажни превози!!!

Имате ли нужда от допълнителна информация? Не се безпокойте да ни потърсите!